Vad kan jag få för avkastning på min investering?

Genom att spara i privatlån ges du möjligheten att få en högre sparränta än vid ett traditionellt sparande, som till exempel ett sparkonto, aktier eller fonder, till låg risk. Vilken ränta du kan få, påverkas emellertid av vilken investeringsprofil du väljer när du registrerar dig som kund och du bestämmer själv vilken risk du vill ta, ett försiktigt sparande med lägre ränta, alternativt ett sparande med högre riskprofil och högre ränta som kan resultera i att avkastningen blir 9%!
Läs gärna mer här: https://www.sparlan.se/lag-risk