Hur gör jag en insättning?

För att göra en insättning på ditt Sparlån-konto kan du göra en banköverföring eller använda Swish. Du hittar alla uppgifter till bankgiro och Swish samt referensnummer (OCR eller meddelande-nummer) genom att logga in på ditt konto på Mina Sidor. Kom ihåg att ange ditt referensnummer för att pengarna ska hamna på rätt konto. Är du osäker på hur du går tillväga är du välkommen att kontakta kundservice@sparlan.se så guidar vi dig.